Erhverv

Hos DPU Entreprise er vores ambition at opføre kontor- og erhvervsmiljøer, der giver jeres virksomhed de bedst tænkelige rammer for at skabe et godt arbejdsmiljø og solide resultater.

Vi har erfaring med opførelse af produktions- og lagerfaciliteter samt større kontor- og erhvervsbygninger. Med andre ord så kan vi projektere og udføre alt inden for håndværksfaget – uanset om det drejer sig om nyopførelse, renovering eller tilbygning

Vi kan blandt andet udføre

  • Renovering og etablering af kontorbygning
  • Facaderenovering af erhvervsbyggeri
  • Vedligeholdelse af erhvervsbyggeri
  • Ombygninger

Hos DPU Entreprise varetager vi gerne koordineringen af større ombygninger og kan være både hoved- og totalentreprenør på projektet.

Plads til den daglige drift

Vi er ofte ude for, at vi skal bygge der, hvor den pågældende virksomhed samtidig har sin daglige drift. I de tilfælde skal der tages særlige hensyn, så den daglige arbejdsgang i virksomheden bliver generet mindst muligt. I samarbejde med virksomheden får vi derfor koordineret, inden arbejdet påbegyndes.

Planlægning

Det er vigtigt, at alle parter er indforstået med rammerne for byggeprojektet, så forløbet går så planmæssigt som muligt. Derfor har vi stor respekt for vigtigheden af god planlægning og prioriterer at forberede og afstemme på forhånd, så der ligger en realistisk tidsplan for udførelsen af arbejdet. Det erfarer vi skaber ro og grundlag for et godt samarbejde.

Én fast kontaktperson

På alle vores sager og byggeprojekter, store som små, tilknyttes én fast byggeleder.

På den måde sikrer vi tæt dialog med jer som kunde, og I har ligeledes bedre mulighed for at følge projektet fra sidelinjen samt modtage den nødvendige feedback på, hvordan tingene skrider frem.

Står jeres virksomhed over for et konkret bygge- eller vedligeholdelsesprojekt, så skal I være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.