Hvem er DPU Entreprise A/S?

Hos Os går vi ikke kun på arbejde for at tjene penge, for gør vi det bliver både arbejdsglæden og moralen også herefter.
Vi går derfor meget ind for at vores medarbejdere skal synes det er sjovt at gå på arbejde – hver dag! Derfor forsøger vi også at skabe en arbejdsplads, der er præget af tillid og respekt for hinanden og for arbejdet, samtidigt med at vi har det sjovt.
Vi ved nemlig at hvis medarbejderne trives så smitter det af på det arbejde der leveres, på dem vi samarbejder med og arbejder for.

Flere af vores medarbejdere har været med helt fra begyndelsen og vores stab rummer over flere generationer, helt fra de unge under uddannelse, til nyudlærte over til de ældre og mere erfarne.

Da vi selv synes at vi har en masse erfaring at dele ud af, og gerne vil sikre vores gode håndværk i fremtiden, tager vi gerne lærlinge ind og beskæftiger på nuværende tidspunkt 8 af slagsen, både alm. ungelærlinge, samt voksenlærlinge.
Vi mener at vi har et socialt ansvar for at bidrage til at der uddannes nye faglige dygtige tømrer.

Vi kigger ikke på om du er høj, tynd, mørk, lys, mand eller kvinde, men om dine kompetencer er til stede og om du passer ind i vores virksomhed.

Vi prøver så vidt det er muligt at sammensætte vores stab, således at vi har medarbejdere der har forskellige spidskompetencer og på den måde kan bidrage med hver deres ekspertise på de givne opgaver, men dermed ikke at sagt at vi går på kompromis med deres all-round færdigheder.

Skulle du have fået blod på tanden til at starte eller fortsætte din karriere hos os, er du altid velkommen til at kontakte os og høre om vi skulle mangle netop dig.

om-os-1
campus_sj

Vi støtter

Skærmbillede 2020-03-03 kl. 08.30.41
522063_262244213865045_482058494_n