Gør karriere hos DPU Entreprise

Noget af det vigtigste for DPU Entreprise er, at vores medarbejdere synes, det er sjovt at gå på arbejde – hver dag!

Tillid og respekt

Derfor forsøger vi at skabe en arbejdsplads, der er præget af tillid og respekt for hinanden. Vi skal kunne have en god og effektiv arbejdsdag, samtidig med at vi har en sjov og hyggelig hverdag. Vi ved nemlig, at god trivsel smitter, og det samme gør sig gældende for det modsatte.

Værdifuld erfaring og nyt talent

Flere af vores medarbejdere har været med helt fra begyndelsen, og det er vi utrolig stolte over. Vi ser det som en enorm styrke at have dygtige, erfarne medarbejdere, der bliver ved med at være glade for at gå på arbejde hos os.

Da vi samtidig gerne vil sikre vores fag i fremtiden, er det tilsvarende en prioritet løbende at tage nye lærlinge ind. Vi har rigtig god erfaring med samarbejdet på tværs af generationer, da nyt talent og værdifuld erfaring skaber solide løsninger for vores kunder. Samtidig bliver udviklingskurven stejl for vores lærlinge, der får lov til at prøve kræfter med mange forskellige discipliner inden for deres håndværksfag.

Socialt ansvar

Hos DPU Entreprise bestræber vi os på at være en virksomhed, alle kan se sig selv i – uanset køn, alder, social baggrund med mere. Vi ved, at diversitet er en styrke for en arbejdsplads, og vi ser det som helt essentielt, at bygge- og håndværksbranchen kommer op på niveau med andre brancher i forhold til social ansvarlighed. Derfor har vi gjort det til en prioritet at sikre bedre social diversitet.

Kontakt os endelig

Vi er altid interesseret i at udvide vores kompetencer og prøver så vidt muligt at sammensætte vores stab, således vi har medarbejdere med forskellig ekspertise. Så længe de grundlæggende færdigheder er til stede.

Skulle du derfor have fået blod på tanden til at gøre karriere hos DPU Entreprise, er du meget velkommen til at kontakte os og høre, om vi skulle mangle netop dig.