DPU Oktober 2 084
DPU Oktober 2 018
DPU Oktober 3 062

Ny- og tilbygning

Vi har bred erfaring med både at bygge til og bygge nyt.

 

Sammen med vores dygtige team af rådgivere og håndværkere, kan vi udfærdige den løsning, der passer til lige nøjagtigt jeres behov, hvad enten I er en moderne familie eller en virksomhed i rivende udvikling.

Når vi taler om tilbygningssager, er det altid vigtigt for os at tage udgangspunkt i de eksisterende bygninger og materialer, så sammenspillet mellem nyt og gammelt giver et samlet pænt udtryk.

Vores rådgivere kan vejlede om alt fra stil og materialevalg, til hvorvidt det kan svare sig at udskifte elementer af eksisterende installationer for at højne f.eks. energibesparelsen på den samlede bygning totalt set.

I sager med nybyg er processen ligeledes styret af fornuftig vejledning fra kompetente rådgivere, som forstår at omsætte jeres ideer som kunde til noget vores håndværkere kan skabe til den budgetterede pris.

Uanset om der er tale om tilbyg eller nybyg er proceduren hos os altid, at I som kunde har én fast kontakt hos os, så I altid kan følge jeres byggeprojekt og status herpå nøje.

Det er vigtigt for os at gøre det på denne måde, fordi vi erfaringsmæssigt ved, at det giver tryghed hos Jer, som kunde og i sidste ende et langt bedre forløb og resultat for alle involverede parter.

Vi ser frem til at løse Jeres byggeprojekt, så hvis I står med en konkret sag, så skal I være velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.