Tagarbejde

Vi har bred erfaring inden for kvalificeret tagarbejde, og vores dygtige tømrere kan lægge enhver form for tag, I ønsker jer.

Om det drejer sig om et helt nyt tag eller reparationer på det eksisterende, så har vi hos DPU Entreprise kvalificerede tømrere og taglæggere, som kan varetage opgaven.

Vi kan blandt andet hjælpe med løsninger i:

  • Tegl
  • Beton
  • Skifer
  • Bølgeeternit
  • Kviste
  • Etablering af tagboliger
  • Tagpap

Rådgivning til tagtype

Hvis I står og har brug for et nyt tag, men endnu ikke er klar over, hvilken tagtype der er ideel for netop jeres projekt, da vil vi meget gerne rådgive og vejlede jer i forhold til materialevalg.

På den måde sikrer vi, at jeres nye tag kommer til at passe med stilen på jeres nuværende ejendom samt lever op til de behov, der måtte være i forbindelse med projektet.

Vi benytter forskellige leverandører af tagsten og tagmaterialer, som gør os i stand til at levere netop den type tag, som passer bedst til opgaven, uanset om der er tale om privat, erhvervsmæssigt eller industrielt brug.

Har I projekter, der omhandler andre tagtyper end de ovennævnte, så kan vi med stor sandsynlighed også hjælpe med det.

Forsikringsskader og reparation

Vi håndterer forsikringsskader i forbindelse med storm og uvejr og kan foretage reparationer i alle størrelser og på alle bygningstyper – både privat, offentlige, erhverv og industri.

En tagreparation kan virke som et uoverskueligt projekt, men med os som entreprenør hviler jeres projekt på mange års erfaring med tagreparation i forskellig art. Vi er grundige og inddragende lige fra start, så I bliver trygge ved processen og er sikre på, at projektet når i mål til aftalt tid.

Fast kontaktperson

Hos DPU Entreprise får I altid tilknyttet en fast byggeleder, som har overblikket over netop jeres projekt og som varetager den overordnede kommunikation. Det erfarer vi er en stor fordel for vores kunder.

Kontakt

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål eller gerne vil have et konkret tilbud på en tagløsning. Så besigtiger vi ejendommen med henblik på et uforpligtende tilbud.