Vinduer og døre

Hos DPU Entreprise har vi bred erfaring med installering og udskiftning af vinduer og døre. Vi har dygtige håndværkere, der kan varetage opgaven, uanset om der er tale om en erhvervsbygning, offentlig bygning eller industri.

Vi har blandt andet erfaring med udskiftning og installering af:

  • Boligvinduer
  • Loftvinduer
  • Store glaspartier
  • Ovenlysvinduer
  • Hoveddøre
  • Skydedøre
  • Porte
  • Dobbeltdøre

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning og vejleder gerne i forhold til stil, materialevalg og efterfølgende vedligeholdelse. Vi samarbejder med en lang række anerkendte vindues- og dørproducenter, hvilket gør os i stand til at levere den type materiale, størrelse og udformning, der passer til netop jeres projekt.

Spar energi

Gamle og utætte vinduer er dyre i drift. Derfor kan udskiftning af gamle vinduer være en direkte vej til en reduceret varmeregning. På den måde mindskes bygningens klimaaftryk også – det samme gælder risikoen for skimmelsvamp.

Hos DPU Entreprise går vi derfor meget op i kvalitet og korrekt montering og installation. Vi er grundige i forarbejdet og sørger for, alt er som det skal være, når projektet er afsluttet.

Sikkerhed

Der er sket meget i forhold til kvaliteten af døre og vinduer med henblik på at undgå indbrud. Produkterne bliver i dag testet, så vi ved, hvor modstandsdygtige de forskellige døre og vinduer er overfor klassiske indbrudsmetoder- og værktøj. Det er vi hos DPU Entreprise meget opmærksomme på, så vi sikrer vores kunder så god en løsning som muligt.

Fast kontaktperson

Uanset projektets omfang, får I hos DPU Entreprise altid tilknyttet en fast byggeleder, som har overblikket over netop jeres projekt. På den måde undgår vi misforståelser og minimerer fejl, ligesom det skaber stor tryghed hos vores kunder, da de altid kan følge med i, hvor langt vi er i processen.

Kontakt

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål, ønsker rådgivning eller gerne vil have et konkret tilbud på et projekt. Så kommer vi ud til jer og ser på opgaven med henblik på at give et uforpligtende tilbud.